Ankelbandage Mueller Pro-Style

RESTUDSALG hos Frederiskbjerg fysioterapi

Som nævnt i en tidligere nyhedmeddelelse er vi blevet certificeret forhandler af BAUERFEIND produkter og derfor holder vi rest udsalg af nogle produkter fra andre producenter. Hvis du lige står og mangler en bestemt bandage så få den til en god pris. 50 % af vores tidligere udsalgspris. Kom forbi og se hvad vi har og se også vores Bauerfeind produkter: knæbandager, ankelbandager, håndledsbandager m.m. SLÅ TiL NU

KnæbandageGenu Therma Chondro Kneesupport str. M,  kr. 315,- UDSALGSPRIS kr. 155,00 

Genu Therma Chondro Kneesupport str. S, kr.  315,- UDSALGSPRIS kr. 155,00 

Materiale: SBR / Neopren, polyamidjersey
Funktion: Aflaster patellarsenen ved hjælp af en pelottsamt giver varme og smertelindring.
Indikationer:Schlatter, Jumper (patellar tendinopati), forreste knæsmerter (patellofemoralt smerte syndrom).
Størrelsen findes ved at måle omkredsen af lægen 15 cm under knæcentrum. Målet sættes ind i skemaet på næste billede.

 

Såler Formthotics Junior FormthoticsStraight & Tall Junior Formthotics str. J3, kr. 100,- UDSALGSPRIS kr.50

Velegnede til varsom behandling af lidelser, der ses hos børn, såsom den hypermobile platfod eller overpronation. De er designet til at bøje sig med barnets fod for at fremme normal bevægelsesudslag, og samtidig bevare god strukturel integritet af foden.
Junior Formthotics har medial hælkile til at styre pronation i den bagerste del af foden, en dyb hælcup giver yderligere bagfodsstabilitet og en bred medial flange til at støtte hele foden og fordele vægten jævnt.
Junior Formthotics hjælper med at bringe foden i sin naturlige stilling inde i skoen og dermed styrke udviklingen af det muskuloskeletale system.
Størrelse J3 J3=30-32½til 3-9 årige.      Farve: Blå

 

Skulderbandage Aero comfitAcro Comfort Shoulder Brace  str. M, kr. 660 ,- UDSALGSPRIS kr. 300,00

Moderne materiale til fremragende bærerkomfort I tilfælde af smerte, hævelse, betændelse eller tegn på slid (artrose), hjælper Acro ComforT skulderbøjlen med at stabilisere skulderleddet og begrænser uønsket bevægelse. Det hjælper med at lindre smerter. Mange brugere sætter pris på den bærerkomfort, der tilbydes af bøjlen. Det er anatomisk formet, så det passer meget godt uden at glide ud af sted. Den er også lavet af et særligt blødt, temperaturregulerende materiale (Outlast). Resultatet: Reduceret sved og en behagelig hudbalance.

Indikationer: Irritation i skulderregionen Degeneration af rotator manchet Tendomyopathy i skulderregionen Skulder ustabilitet

 

Rygbandager Rehband Back supportX-stable Back Support Rehband str. M, kr. 690,- UDSALGSPRIS kr. 345,00

X-stable Back Support Rehband str. S, kr. 690,- UDSALGSPRIS kr. 345,00

En fleksibel rygstøtte med udtagelige skinner. Det stabiliserende tværbånd sikre overordenlig god aflastning og smertelindring.

Rehbands understøttende nøglefunktioner er varme, kompression og en styrkelse af den modtagelige indgang. Disse skaber en unik sammensætning, der sammen forhindrer skader, forbedrer ydeevnen og lette rehabilitering af skader. Du vil opleve flere resultater, der er specifikke for hvert produkt.

 

Ankelbandage Mueller Pro-StylePrecision Ankle Brace str. L, 449,- UDSALGSPRIS kr 224,00

Komfortabel bandage til beskyttelse og støtte af anklen. Solide stigbøjleremme og længere elastiske krydsremme giver fantastisk støtte via en hælsluse og ottetalskonfiguration.

Farve: Sort

 

Mueller Ankle Brace str. L, kr. 199,- UDSALGSPRIS kr. 99,00 

Mueller Ankle Brace str. L, kr. 199,- UDSALGSPRIS kr. 99,00

Mueller Ankle Brace str. L, kr. 199,- UDSALGSPRIS kr. 99,00

Beskytter mod vrid og forebygger hermed forstuvninger uden at begrænse bevægelighed, styrke eller adræthed. Fylder mindre i skoen og er derfor velegnet til fodboldstøvler

2015 © Copyright - Frederiksbjerg Fysioterapi Design Kvasi Concepts

Telefonnummer        +45 8619 2511