Så er det snart forår. Solen har skinnet dejligt de seneste dage og temperaturen har slået rekorder. Vi går lysere tider i møde.
På Frederiksbjerg Fysioterapi ser vi også frem til foråret. Der er nyheder på træningstilbudene med GLAiD Rygtræning og en ny instruktør til vores Reformer Pilates.

 • GLAiD Rygtræning.

  Thomas og Mikkel har været på kursus og vi kan nu tilbyde GLAiD Rygtræning for uspecifikke godartede rygsmerter.
  GLA:D® Ryg er et nyt behandlingstilbud til patienter med langvarige eller tilbagevendende rygsmerter, der påvirker hverdagen negativt. Tilbuddet er udviklet af forskere og behandlere på SDU.  Programmet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter og bygger på principper for hjælp-til-selvhjælp på samme måde som GLA:D® for patienter med knæ- og hoftesmerter.
  SE mere HER 
  Se vores brochure HER
  Men vi har selvfølgelig fortsat GLAiD træning for knæ- og hofteartrose. Kontakt klinikken for yderligere information.

 • Reformer Pilates. 

  1. marts har vi ansat en ny instruktør til Reformer Pilates. Det er Katharina fra Prag som bor her i Aarhus med sin  danske kæreste. Katharina er uddannet psykolog men har en stor passion for Pilates, både matwork og på Reformeren. Indtil videre foregår undervisningen på engelsk men med jeres hjælp vil det måske snart ændres 🙂 Tag godt i mod hende. SE HOLDPLAN

 • Efterfødselsreformer

  Line starter 2 nye Reformerpilates hold for en er effektiv og anderledes efterfødselstræning. Det er både et begynderhold og et fortsætterhold. Holdet henvender sig til dig, som vil i form efter fødslen. Bækkenbunden har under graviditeten været udsat for stor belastning, så det er vigtigt at gå i gang med bækkenbundstræningen for at forebygge vandladningsproblemer og nedsunken underlivsorganer.
  De små guldklumper er naturligvis velkomne, og der er masser af plads til barnevogne i gården. Hvis ikke du har haft komplikationer efter fødslen, kan du starte træningen 6 uger efter fødslen.
  Hvornår:
  Fortsætter Hold Fredag  9.15-10.15 (fysioterapeut Line Baunsgaard)
  Nybegynder på Reformeren Fredag 10.30 – 11.30 (fysioterapeut Line Baunsgaard)
  Start 22. marts
  Pris: Forløbet består af 10 gange til kr. 1000,-. Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark og har en henvisning fra lægen er der mulighed for tilskud på kr. 50,-/gang.
  Antal: Der er max. 8 deltagere på et hold.
  Tilmeldning: I receptionen Frederiksbjerg Fysioterapi – 86192511

 • BIKEFIT og Formthoticssåler. 

  Foråret, luften, solen og naturen kalder. Om det er op på cyklen eller på med løbeskoene så kan vi hjælpe med at forbedre oplevelsen så du kommer afsted mere end én gang. Thomas som er vores cykelentusiast er ferm med værktøjet og han er klar med BIKEFIT så cyklen bliver tunet til turene på landevejen eller i skoven. Og Formthoticssåler kan både hjælpe på cyklen og på løbeturen så fødderne bliver rettet op og derved aflaster knæene. Så kik forbi og hør hvordan vi kan hjælpe dig. SE mere HER

 • Børnefysioterapi

Maria er vores BØRNEFYSIOTERAPEUT. Maria laver både individuelle behandlinger og screeninger for afklaring af barnets motoriske færdigheder og starter også snart motorik hold op for jeres små poder (og jer) 🙂 SE mere HER

 • Bauerfind bandager, Silvanapuder, Wobbelsmart, Anodyne 

Vores lille butik forhandler vi bla. Bauerfind knæ- og ankelbandager, vores meget populære Silvana hovedpuder, som kan lånes for afprøvning inden evt. køb, verdens smarteste balancebræt Wobblesmart og de populære holdnings T-shirt og sports-bh fra  Anodyne til hjælp for den gode holdning. Vi er også begyndt at føre STØTTESTRØMPER fra Bauerfeind som er meget behagelige og supereffektive mod hævede ben og fødder.

Hvis du er i tvivl om noget med din krop, træning eller ovennævnte produkter er du altid velkommen til at ringe 86192511 eller skrive på mail: info@fredefys.dk

2015 © Copyright - Frederiksbjerg Fysioterapi Design Kvasi Concepts

Telefonnummer        +45 8619 2511