REFORMER-TRÆNING PÅ FREDERIKSBJERG FYSIOTERAPI

På Frederiksbjerg Fysioterapi har vi et varieret tilbud i træningen på Reformeren. Træningsbænken der udvider perspektivet af Pilates træningen fra Matwork over Bold-pilates til en mere dynamisk træningsform med udgangspunkt i Pilates øvelser og værdier.

Opdaterede holdplaner over hvornår de forskellige instruktører har hold findes under Menupunktet Reformer Pilates

Vores instruktører har forskellig baggrund hvilket også afspejler deres tilgang til undervisningen på de forskellige hold.

Samara er uddannet Pilates og Reformer Pilates instruktør på Masterniveau og har selv holdt kurser og uddannet instruktører indenfor Pilates og Reformer Pilates. Samara har desuden baggrund i dansens verden.
På Samaras hold kan du blive udfordret med teknisk krævende øvelser og det er ofte mere styrke og teknik fremfor pulstræning. Samara har desuden også et Jump-hold hvor pulsen kommer helt op J
Samara giver også individuelle forløb som Personlig træner indenfor Pilates, Reformer Pilates og Barre-træning. Spørg på klinikken.

Susanne er uddannet Reformer Pilates instruktør fra Free Spirit hvor hun har undervist i 4 år inden hun gik på barsel. Susannes tilgang til træningen er både det tekniske, styrken og puls.

Ida er uddannet som Reformer Pilates og TRX-instruktør hos Energii, hvor hun underviste i 2 år inden det lukkede og hun begyndte hos Frederiksbjerg Fysioterapi. Idas tilgang til træningen på Reformeren er mere fitness præget men stadig med hold i de grundlæggende pilates teknikker.

Aida er uddannet Reformer pilates instruktør fra Free Spirit og har startet et nybegynderhold op, som efterhånden er blevet let øvede. Aidas hold er også mere fitness præget men stadig med udgangspunkt i de grundlæggende øvelser.

Jane, Line, Lise og Søren-Peder er uddannede fysioterapeuter med efteruddannelse i Fysio-Pilates og Reformer Pilates fra Free Spirit og andre træningsformer. Vi laver både patient relateret træning og ”rask-træning”.

Jane giver den lidt gas på tirsdagsholdet med godt tempo men stadig med korrektion af teknikken og brug af forskellige redskaber.

Line har to formiddagshold for begyndere og let øvede. Begge grupper er med udgangspunkt i seniortræning. Som kontrast til dette underviser Line også i efterfødselstræning på Reformeren. Disse hold kører som forløb med 10 x.

Søren-Peder har et nybegynderhold hver onsdag og let øvet hold torsdag aften og fredag eftermiddag. Søren-Peders tager ofte udgangspunkt i de grundlæggende øvelser for Reformer træningen med megen guidning undervejs for indlæring og fokus på teknikken.

Lise Ingemann Andersen har nu fået fast hold mandag eftermiddag med let øvede. Lise arbejder teknisk med Reformeren og bruger også sit kliniske “fys-blik”

Sanne og Frederik er vores to vikarer når de faste instruktører er fraværende.

Sanne er fysioterapeut studerende og uddannet Personlig Træner fra Fitness Institut ved Henrik Duer. Hun er uddannet Reformer Pilates instruktør fra Energii samt TRX-instruktør og har selv trænet diverse træningsformer i mange år.

Frederik er uddannet også uddannet Reformer Pilates instruktør fra Energii samt mange års erfaring med træning i Crossfitt og TRX-instruktør.

Når Sanne og Frederik er vikarer bliver skruet helt op for tempoet og de fysiske krav. Det bliver timer du ikke vil glemme.

På alle holdene bliver der i varierende grad brugt redskaber som Pilates stokken, Pilates cirkelen, elastikker, Redondo bolde og lign.

Vi håber at I alle får nogle gode og inspirerende træningstimer med vores dygtige instruktører.