REFORMER-TRÆNING PÅ FREDERIKSBJERG FYSIOTERAPI

På Frederiksbjerg Fysioterapi har vi et varieret tilbud i træningen på Reformeren. Træningsbænken der udvider perspektivet af Pilates træningen fra Matwork over Bold-pilates til en mere dynamisk træningsform med udgangspunkt i Pilates øvelser og værdier.

Opdaterede holdplaner over hvornår de forskellige instruktører har hold findes under Menupunktet Reformer Pilates

Vores instruktører har forskellig baggrund hvilket også afspejler deres tilgang til undervisningen på de forskellige hold.

Samara er uddannet Pilates og Reformer Pilates instruktør på Masterniveau og har selv holdt kurser og uddannet instruktører indenfor Pilates og Reformer Pilates. Samara har desuden baggrund i dansens verden.
På Samaras hold kan du blive udfordret med teknisk krævende øvelser og det er ofte mere styrke og teknik fremfor pulstræning. Samara har desuden også et Jump-hold hvor pulsen kommer helt op J
Samara giver også individuelle forløb som Personlig træner indenfor Pilates, Reformer Pilates og Barre-træning. Spørg på klinikken.

Susanne er uddannet Reformer Pilates instruktør fra Free Spirit hvor hun har undervist i 4 år inden hun gik på barsel. Susannes tilgang til træningen er både det tekniske, styrken og puls. P.t. arbejdeer Susanne mest som vikar.

Katharina er uddannet i Pilates Matwork fra Institut i Prag og har desuden har hun undervist i 5 år i Reformeren. Hendes tilgang til Reformer træning vil tage udgangspunkt i det klasiske men også med Power.
Katharinas undervisning vil hovedsagelig foregå på engelsk. Hun er ved at lære dansk. Katharina er desuden cand. psyk fra universitet i Prag.
Katharina skriver selv: My name is Katerina and I´m 26 years old. I come from Czech republic where I started teaching pilates in 2012 (while studying psychology). I taught in a pilates center focused on fysiotherapy approach. I took my pilates education in Prague where I got license for MAT pilates in 2018. I´ve been teaching reformer pilates for individuals since 2013 and for small groups since 2015.

Helene er uddannet Reformer pilates instruktør fra Free Spirit og har startet et nybegynderhold op, som efterhånden er blevet let øvede. Helenes hold er også mere fitness præget men stadig med udgangspunkt i de grundlæggende øvelser.

Jane, Line, Lise og Søren-Peder er uddannede fysioterapeuter med efteruddannelse i Fysio-Pilates og Reformer Pilates fra Free Spirit og andre træningsformer. Vi laver både patient relateret træning og ”rask-træning”.

Jane giver den lidt gas på tirsdagsholdet med godt tempo men stadig med korrektion af teknikken og brug af forskellige redskaber.

Line har to formiddagshold for begyndere og let øvede. Begge grupper er med udgangspunkt i seniortræning. Som kontrast til dette underviser Line også i efterfødselstræning på Reformeren. Disse hold kører som forløb med 10 x.

Søren-Peder har et nybegynderhold hver onsdag og fredag eftermiddag er det for let øvede men også hensyntagende. Søren-Peders tager ofte udgangspunkt i de grundlæggende øvelser for Reformer træningen med megen guidning undervejs for indlæring og fokus på teknikken.

Helene er vores nyeste skud på reformerstammen. Hun har nu fået fast hold torsdag eftermiddag for let øvede med jump. Helene arbejder mere fitness orienteret med Reformeren og “giver den lidt gas”. Helene læser erhvervsøkonomi, HA på Aarhus Universitet og er uddannet i Reformer Pilates hos Free Spirit i Risskov.

Sanne og Frederik er vores to vikarer når de faste instruktører er fraværende.

Sanne er fysioterapeut studerende og uddannet Personlig Træner fra Fitness Institut ved Henrik Duer. Hun er uddannet Reformer Pilates instruktør fra Energii samt TRX-instruktør og har selv trænet diverse træningsformer i mange år.

Frederik er også uddannet Reformer Pilates instruktør fra Energii samt mange års erfaring med træning i Crossfitt og TRX-instruktør.

Når Sanne og Frederik er vikarer bliver skruet helt op for tempoet og de fysiske krav. Det bliver timer du ikke vil glemme.

På alle holdene bliver der i varierende grad brugt redskaber som Pilates stokken, Pilates cirkelen, elastikker, Redondo bolde og lign.

Vi håber at I alle får nogle gode og inspirerende træningstimer med vores dygtige instruktører.

Fysio Reformer Efterfødsel
“Fysio Reformer Efterfødselshold ” Holdet henvender sig til dig, som vil i form efter fødslen. Bækkenbunden har under graviditeten været udsat for stor belastning, så det er vigtigt at gå i gang med bækkenbundstræningen for at forebygge vandladningsproblemer og nedsunken underlivsorganer. Pilates efterfødselstræning er særdeles velegnet til dig, der hurtigt og effektivt vil i god og stærk form igen. Træningen hjælper dig med at genopbygge din krop indefra og ud.De små guldklumper er naturligvis velkomne, og der er masser af plads til barnevogne i gården. Hvis ikke du har haft komplikationer efter fødslen, kan du starte træningen 6 uger efter fødslen.