Kun en tåbe frygter ikke haven !!!!

  • Det er en dejlig tid vi går i møde. Vi har lige fået sommertid. Dagene bliver længere og solen varmer. Vi får lyst til at gå i haven og få ryddet opefter vinterens tristesse. Men pas på derude. Lad ikke lysten drive dig længere end hvad din krop kan holde til.
    Igår havde jeg den første patient med hold i ryggen efter havearbejde. Siddende på knæ, foroverbøjet og luge ukrudt, havde hun siddet der langt udover hvad ryggen kunne klare. Hold i ryggen, smerter når hun skulle rejse sig fra stolen og haltende gang. Jeg behandlede hende og det hjalp heldigvis og så spurgte hun selv til et “rygbind”, en bandage til støtte af lænden. Vi forhandler forskellige Bauerfeind lændebandager og hun prøvede Lumbotrain, da det skulle være en bandage som kunne hjælpe hende i aktivitet og understøtte hendes muskelfunktion når hun var i gang, fx. med havearbejde eller træning. Den skulle IKKE fiksere hende. Hun prøvede den og hendes funktion blev tydeligt endnu bedre. Så Bauerfeind Lumbotrain Lady var en god løsning for hende.
    Næste gang du skal i haven så sørg for at have 2-3 små projekter at veksle imellem. Det giver variation for kroppen og der er større chance for at du ikke overanstrenger din ryg og din krop.

 

 

 

  • Få kridtet løbeskoene og få smurt cyklen. 

    Foråret, luften, solen og naturen kalder. Om det er op på cyklen eller på med løbeskoene så kan vi hjælpe med at forbedre oplevelsen så du kommer afsted mere end én gang. Thomas som er vores cykelentusiast er ferm med værktøjet og han er klar med BIKEFIT så cyklen bliver tunet til turene på landevejen eller i skoven. Og Formthoticssåler kan både hjælpe på cyklen og på løbeturen så fødderne bliver rettet op og derved aflaster knæene. Så kik forbi og hør hvordan vi kan hjælpe dig. SE mere HER   Bikefit ved Thomas Thoustrup

 

2015 © Copyright - Frederiksbjerg Fysioterapi Design Kvasi Concepts

Telefonnummer        +45 8619 2511