På klinikken har vi 9 erfarne fysioterapeuter, der tilsammen dækker et bredt kompetencefelt. Vi arbejder selvstændigt, men gør i høj grad brug af hinandens kompetencer ofte som sparringspartner eller ”second opinion”.
Som patient hos os har du derfor i princippet adgang til alle kompetencer.
Nedenfor kan du møde den enkelte fysioterapeut og medarbejder og læse om nogle af vores kompetencer og fokusområder:
Nyheder      –     Se tidligere Nyheder HER eller se også opslag på  FACEBOOK

Maria Schultz Appelt

Fysioterapeut

Maria er uddannet fysioterapeut fra 2007. Inden hun kom til Frederiksbjerg Fysioterapi arbejde hun bla. på Regionshospitalet i Silkeborg. Her arbejdede hun meget med ortopædkirurgiske problemstillinger, bla. knæpatienter og knæhold, som hun har fortsat med herpå klinikken. Hun har efter- og videreuddannet sig indenfor muskuloskeletal fysioterapi, MDT (McKenzie-behandling) og idrætsfysioterapi og har desuden speciale i Børnefysioterapi, som bliver vægtet højt.

Jane Poulsen

Fysioterapeut og Reformer instruktør

Jane er uddannet fysioterapeut fra 2005 og tog eksamen i MDT, Cert. Exam MDT i 2012. Hun har desuden videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi og er uddannet Fysio-pilates instruktør med mat pilates, bold pilates og Reformer pilates. Desuden varetager hun en del af klinikkens bassintræning i varmtvandsbassin på Marselisborg Centret.

Søren-Peder Aarvig

Fysioterapeut, Reformer instruktør og medejer

Søren-Peder blev fysioterapeut i 1984 og har siden efter- og videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi (eksamen del A), manuel fysioterapi og MDT ((McKenzie) Cert. Exam MDT). I 2006 afsluttede han sin masteruddannelse i Rehabilitering, MSc. Rehabilitering. Han har desuden undervist i idrætsskadehåndtering under DGI og DIF. Er uddannet i Fysio-Piates og Reformer Pilates og har GLAiD hold sammen med Mikkel.

Mikkel Tai Bisgaard

Fysioterapeut

Mikkel er uddannet i 2013 og har siden da arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut. Mikkel har allerede taget en del efteruddannelse i bla. Mulligan metoden, McKenzie kurser og andre manuelle kurser samt akupunkturkursus. Mikkel underviser også på vores GLAiD hold.

Dorthe Søndergaard
Dorte Søndergaard

Fysioterapeut

Dorte er uddannet i 1995 og har videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi, muskuloskeletal fysioterapi (hovedpine og kæbeproblematikker), Fysio-Pilates og varmtvandstræning. Dorte var i en årrække tilknyttet SK Århus som håndboldfysioterapeut.

Thomas thoustrup
Thomas Thoustrup

Fysioterapeut

Thomas blev fysioterapeut i 2002 og har de seneste år videreuddannet sig indenfor det Muskuloskeletale område. Han arbejder med special udredning af komplekse problemstillinger indenfor det muskuloskeletale område. Tidligere har han været ansat på Klinik for Fysioterapi i Horsens. Thomas laver også Bike fit, optimering af din cykel og kørestilling.

Line Baunsgaard

Fysioterapeut og Reformer instruktør

Line er uddannet i 2005. Line har specialiseret sig indenfor bækkenbundsbehandling og træning, og er uddannet Fysiop-Pilates instruktør. Line varetager desuden en stor del af klinikkens hjemmebehandlinger, træning i varmtvands bassin og Fysio-Pilates, Hensyntagende Reformer træning

Bo Juncker
Bo Juncker

Fysioterapeut og medejer

Bo er uddannet i 1994. Bo har videreuddannet sig indenfor de muskuloskeletale- og idrætsfysioterapeutiske områder. Bo behandler også med akupunktur og underviser i styrketræning på stor bold. Han er desuden tilknyttet Team Danmark som fysioterapeut. Bo er udvikler af verdens bedste vippebræt Wobblesmart :-).

Johannes Grymer Bargeman

Fysioterapeut

Johannes er uddannet fysioterapeut i 1989 fra Holland og har siden arbejdet på forskellige hospitaler og klinikker i Tyskland og USA samt som privatpraktiserende fysioterapeut i Danmark siden 1996. De seneste mange år i København. Johannes er ansat til at varetage Genoptræningsplaner (GOP) og patienter uden for sygesikringen.
Johannes har en diplom uddannelse indenfor Manuel Terapi (Holland) og har diplom uddanneelse i Akupunktur gennem Danske Fysioterapeuter. Johannes arbejder også efter “Anatomy Trains” som fokuserer på vores bindevæv og dermed en sammenhængende funktionsproblematik

Frederik Peschardt

Massør

Frederik er fysioterapeutstuderende og har bestået manuel eksamen. Frederik giver både velvære massage uden henvisning og fysiurgisk massage under henvisning fra fysioterapeut og egen læge. Udover studiet dyrker frederik atletik på højt plan.

Reformer Pilates instruktørerne på Frederiksbjerg Fysioterapi
Samara Bahrami, Katherina Skopalova, Susanne Kold Jensen, Helene Brügger, Sanne Homaa, Frederik Homaa, Jane Poulsen, Line Baunsgaard og Søren-Peder Aarvig

Reformer Pilates instruktører

Samara Bahrami, Uddannet STOTT Pilates instruktør på masterniveau med mange års undervisningserfaring. Mangeårig erfaring fra modern dance og barre-træning.
Katherina Skopalova, Uddannet som pilates- og reformer instruktør i Tjekiet. Har ligesom Samara “det store kørekort” indenfor Pilates.
Susanne Kold Jensen, Uddannet som instruktør i Reformer hos Free Spirit i Risskov, hvor hun har undervist i 4 år.
Vikar:
Frederik Homaa, Uddannet som instruktør i Reformer hos Energii. Er desuden TRX- og Cross Fit instruktør m.m.
Sanne Homaa er fysioterapeut-studerende og uddannet Personlig Træner fra FitnessWorld. Reformer Pilates instruktør fra Energii samt TRX-instruktør og har selv trænet diverse træningsformer i mange år.

Annette Brügger
Annette Brügger

Administrativ leder

Aida Sancez
Aida Sanchez

Sekretær og instruktør i Reformer. Uddannet ved Free Spirit i Risskov