På klinikken har vi 10 erfarne fysioterapeuter, der tilsammen dækker et bredt kompetencefelt. Vi arbejder selvstændigt, men gør i høj grad brug af hinandens kompetencer ofte som sparringspartner eller ”second opinion”.
Som patient hos os har du derfor i princippet adgang til alle kompetencer.
Nedenfor kan du møde den enkelte fysioterapeut og medarbejder og læse om nogle af vores kompetencer og fokusområder:
Nyheder      –     Se tidligere Nyheder HER eller se også opslag på  FACEBOOK

Maria Schultz Appelt

Fysioterapeut

Maria (født 1981) er uddannet fysioterapeut fra 2007. Inden hun kom til Frederiksbjerg Fysioterapi arbejdede hun bla. på Regionshospitalet i Silkeborg. Hun har efter- og videreuddannet sig indenfor muskuloskeletal fysioterapi, MDT (McKenzie-behandling) og idrætsfysioterapi.  Maria har efterfølgende uddannet sig med speciale i Børnefysioterapi og i dag behandler hun kun babyer og små børn optil 6 år. Maria arbejder udenfor den offentlige sygesikring.

Jane Poulsen

Fysioterapeut og Reformer instruktør

Jane (født 1980) er uddannet fysioterapeut fra 2005 og tog eksamen i MDT, Cert. Exam MDT i 2012. Hun har desuden videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi og er uddannet Fysio-pilates instruktør med mat pilates, bold pilates og Reformer pilates. Desuden varetager hun en del af klinikkens bassintræning i varmtvandsbassin på Marselisborg Centret.

Søren-Peder Aarvig

Fysioterapeut og Reformer instruktør

Søren-Peder (født 1957)  blev fysioterapeut i 1984 og har siden efter- og videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi (eksamen del A), manuel fysioterapi og MDT ((McKenzie) Cert. Exam MDT). Han har også tidligere været tilknyttet Team Danmark og Brabrand Håndbold som fysioterapeut. I 2006 afsluttede han sin masteruddannelse i Rehabilitering, MSc. Rehabilitering. Han har desuden undervist i idrætsskadehåndtering under DGI og DIF. Er uddannet i Fysio-Pilates og Reformer Pilates og har en del hold med reformertræning.

Mikkel Tai Bisgaard

Fysioterapeut

Mikkel (født 1988) er uddannet i 2013 og har siden da arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut. Mikkel har taget en del efteruddannelse i bla. Mulligan metoden, McKenzie kurser og andre manuelle kurser samt akupunkturkursus. Mikkel underviser også på vores GLAiD hold.

Sari Underbjerg Andersen

Massør, fotografen er på vej 🙂

Sari (født 1999) er vores dygtige massør. Sari er fysioterapeutstuderende og giver velvære massage og fysiurgisk massage uden henvisning. 

Thomas thoustrup
Thomas Thoustrup

Fysioterapeut

Thomas (født 1978) blev fysioterapeut i 2002 og har videreuddannet sig indenfor det Muskuloskeletale område. Han arbejder med special udredning af komplekse problemstillinger indenfor det muskuloskeletale område. Tidligere har han været ansat på Klinik for Fysioterapi i Horsens. Thomas laver bl.a også Bike fit, optimering af din cykel og kørestilling.

Line Baunsgaard

Fysioterapeut og Reformer instruktør

Line (født 1977) er uddannet i 2005. Line har specialiseret sig indenfor bækkenbundsbehandling og træning, og er uddannet Fysio-Pilates instruktør og reformer instruktør. Line varetager en stor del af klinikkens hjemmebehandlinger og underviser i varmtvands bassin i Marselisborg centreret, og har desuden hold med hensyntagende Reformer træning. Line har i 2021 taget en mastergrad i sexologi og er nu også sexolog.

Bo Juncker
Bo Juncker

Fysioterapeut og medejer

Bo (født 1964) er uddannet fysioterapeut i 1994. Bo har videreuddannet sig indenfor de muskuloskeletale- og idrætsfysioterapeutiske områder. Bo behandler også med akupunktur og underviser i styrketræning på stor bold – han varetager desuden en del af klinikken hjemmebehandlinger. Han har tidligere været tilknyttet Team Danmark som fysioterapeut. Bo er udvikler af verdens bedste vippebræt Wobblesmart :-).

Johannes Grymer Bargeman

Fysioterapeut

Johannes (født 1967) er uddannet fysioterapeut i 1989 fra Holland og har siden arbejdet på forskellige hospitaler og klinikker i Tyskland og USA, samt som privatpraktiserende fysioterapeut i Danmark siden 1996.
Johannes har en diplom uddannelse indenfor Manuel Terapi (Holland) og har diplom uddannelse i Akupunktur gennem Danske Fysioterapeuter. Johannes arbejder også efter “Anatomy Trains” som fokuserer på vores bindevæv og dermed en sammenhængende funktionsproblematik

Ulla Holm Sørensen

Fysioterapeut

Ulla (født 1968) er uddannet fysioterapeut i 1995. Ulla har stor erfaring indenfor det ortopæd kirurgiske speciale og er videreuddannet indenfor idrætsfysioterapi, muskuloskeletal fysioterapi , Fysio-Pilates, varmtvandstræning og skoliosebehandling.

Line Juul Sørensen

Fysioterapeut, fotografen er på vej 🙂

Line (født 1995) er uddannet fysioterapeut i januar 2021. Line er ved at efteruddanne sig inden for MDT-området, behandling af ryg og nakkeproblematikker.

Reformer Pilates instruktørerne på Frederiksbjerg Fysioterapi
Samara Bahrami, Katherina Skopalova, Susanne Kold Jensen, Helene Brügger, Jane Poulsen, Line Baunsgaard og Søren-Peder Aarvig

Reformer Pilates instruktører

Samara Bahrami, uddannet STOTT Pilates instruktør på masterniveau med mange års undervisningserfaring. Mangeårig erfaring fra modern dance og barre-træning.
Birgitte Hamann Carlsen, er uddannet reformer instruktør hos free spirit i 2017. Birgitte underviser i Matwork pilats, Reformer Pilates og i Yoga. Hun er desuden uddannet som zoneterapeut i 2009 og arbejder også som zoneterapeut.
Susanne Kold Jensen, Uddannet som instruktør i Reformer hos Free Spirit i Risskov. Mange års erfaring som underviser og er vikar hos os.
Peter Fønss, er uddannet STOTT Pilates instruktør, og har undervist i pilates i mere end 20 år. Han er uddannet fysioterapeut i 2015, og er tidligere uddannet moderne danser i England. Peter er vikar på vores reformer hold.

 

Annette Brügger
Annette Brügger

Administrativ leder og medejer

Aida Sancez
Aida Sanchez

Sekretær