Produkter

 

 

 

 

RESTUDSALG hos Frederiskbjerg fysioterapi

Som nævnt i en tidligere nyhedmeddelelse er vi blevet certificeret forhandler af BAUERFEIND produkter og derfor holder vi rest udsalg af nogle produkter fra andre producenter. Hvis du lige står og mangler en bestemt bandage så få den til en god pris. 50 % af vores tidligere udsalgspris. Se det seneste nyhedsnotat eller Kom forbi og se hvad vi har og se også vores Bauerfeind produkter: knæbandager, ankelbandager, håndledsbandager m.m. SLÅ TiL NU

Her på siden kan du se vores vareudbud og læse om de produkter, vi sælger i fysioterapien på Lundingsgade 33B i Aarhus.

Vi er blevet certificeret forhandler for Bauerfind og forhandler nu deres bandager, strømper m.m. Kom ind og prøv dem og få en snak med fysioterapeuten.

Vi forhandler ligeledes Anodyne holdnings T-shirt med og uden lynlås og deres populære BH som støtter godt og hjælper til en bedre holdning.

Nedenfor kan du sortere efter kategorier på produkterne som for eksempel: Bauerfeind bandager, Hovedpuder, Såler og indlæg, Træningsredskaber, cremer etc.

Du kan ikke bestille produkterne via hjemmesiden, men du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller forespørgsler på andre produkter.

Produktsiden er under opbygning og er derfor lidt rodet for tiden 🙁