Holdtræning i Reformer Pilates (maskine) på små hold med max 8 personer.

Reformer træning hos os er en oplevelse, hvor din krop lærer maksimalt. Vi bruger maskinen og alle dens muligheder optimalt, og vores træning er meget mere end fitness træning – det er Reformer træning.
Vi underviser hold med
– Hensyntagende Fysio Reformer Pilates
– Klassisk Reformer Pilates for begyndere, let øvede og øvede samt
– Reformer Pilates for nybagte mødre og babyer (Efterfødsels Reformer)
.
SE MERE:  Nyt hold april – juni 2024

Tryk her og se en kort video om reformertræning hos os 🙂

Se datoer og foretag din tilmelding ved at klikke på BOOK REFORMER

Eksempler hvordan Reformer Pilates træning kan være ses på disse links:

Hvad er Reformer Pilates?      (video på Youtube)

Pilates Reformer Workout       (video på Youtube)

Pilates Cardio Reformer on the Jumpboard     (video på Youtube)

Læs meget mere Reformerpilates.dk. 

Reformermaskinen har sin oprindelse helt tilbage i 1930érne, hvor tyskeren Joseph Pilates fik maskinen bygget med det formål at kunne træne – men især genoptræne folk heri – blandt andet krigsveteraner som ikke kunne trænes på normal vis.
Joseph Pilates, der selv var tidligere gymnast og bodybuilder, viede sit liv til udvikling af træningsteknikker, specielt med fokus på corestabilitet, altså en stærk kropskerne, der sammen med god holdning, balance, stabilitet og koordination er de vigtigste og mest centrale områder ved funktionel styrketræning. (Se mere om Joseph Pilates)
Reformertræning er for alle – fra begynder til mere øvet – både kveinder og mænd. Det er en helt unik træningsform, som ikke kan sammenlignes med almindelig styrketræning i det, der her er tale om både body&mind funktionalstyrketræning.

Du vil uden tvivl opleve og se, at der sker en positiv forandring i din krop – både inderst og yderst – som du nok ikke har oplevet via andre træningsformer. Reformermaskinen består af en ramme, en vogn, stropper og håndtag, samt et fjedringssystem, der sammen med kroppens egen vægt, yder modstand. Reformer træningen forbedrer bl.a. din styrke, cardio og udholdenhed samt smidighed, balance og koordinations evne.

Træningen foregår på hold med vores 4 kompetente Reformer Pilates instruktører, Samara og Susanne samt Fysio-Pilates og Reformer fysioterapeuter Line, Jane, Peter og Søren-Peder.
Du kan oprette dig som bruger ved at klikke på BOOK REFORMER , og kontakte klinikken på 86192511 for at købe et klippekort til 1, 5 , 10 eller 20 x træning.

Priser:
1 x kr. 111,-
5 x kr. 500,-
10 x kr. 1000,-
20 x kr. 1800,-

Klippekort gælder i 12 mdr. fra købsdatoen. 

OBS. Tilmelding kan ske indtil 1 time før holdstart.

Afbud eller ombookning skal ske senest 12 timer før holdstart. 

Hvis holdet er fuldt men du gerne vil stå på venteliste og kontaktes af instruktøren ring eller skriv en mail til klinikken – husk mobilnummer.

”  –  Du vil føle dig bedre tilpas efter 10 gange Pilates    

–     Du vil se bedre ud efter 20 gange Pilates    

–     Og du vil have en fuldstændig ny krop efter 30 gange Pilates”          Joseph Pilates