Så har det lige været Sankt Hans. Midsommer med den længste dag og bålfesten er overstået og dagene er desværre begyndt at blive kortere 🙁 . MEN det er stadig sommer. Solen skinner og der er pæne temperaturer 🙂 .

På Frederiksbjerg Fysioterapi holder vi åbent hele sommeren men med nedsat bemanding i ugerne 28, 29, 30, 31 og 32. Derefter er vi alle friske tilbage, klar til at hjælpe “gamle” og nye patienter og kunder.

At vi har nedsat bemanding betyder:
– at der er lavet om på holdene til bassintræning på Marselisborg Centret,
– at nogle af de faste hold på klinikken ikke har en fysioterapeut som de plejer og at man derfor selvtræner.
– Reformer Pilates kører hele perioden men der kan være andre instruktører på end de vante. Se derfor på holdplanen på hjemmesiden eller i Sal 1. Katherina er desværre blevet kaldt til Prag pga. af sygdom i familien. Hun er dog tilbage her i uge 30 og vikariere her på mange af holdene. Så må vi høre hvordan det går i Prag.
– Vores massør Line holder orlov, skal til Norge i et semester. En af Lines dygtige studiekammerater Frederik overtager så opgaven mens Line er væk. Frederik er klar til at aflaste de sommerarbejdende fysioterapeuter, hvis det er relevant.

Undgå ventetid og få fysioterapi uden henvisning fra egen læge eller hospital.

Du kan hos Frederiksbjerg Fysioterapi også få fysioterapeutisk behandling uden henvisning fra din egen læge eller hospital.
Da Frederiksbjerg Fysioterapi ofte har venteliste pga. omsætningslimitering overfor den offentlige sygesikring, tilbyder vi behandling og træning udenfor rammerne for tilskud.
Dette betyder at du som kunde/patient kan komme hurtigt til behandling, hvis du selv afregner det fulde honorar.
Du er stadig berettiget til tilskud fra ”danmark” og kan stadig bruge din sundhedsforsikring (patientandelen) og ulykkesforsikring (patientandelen).

Se mere om vores priser HER

Billedresultat for emoji sol

I ønskes alle en GOD SOMMER 

2015 © Copyright - Frederiksbjerg Fysioterapi Design Kvasi Concepts

Telefonnummer        +45 8619 2511