Så sluttede sommeren med en fantastisk weekend og efteråret kom buldrende med mere regn og fald i temperaturen 🙁 . Men det skal ikke afholde os fra at gøre noget godt for dig som kunde eller patient på Frederiksbjerg fysioterapi.

Vi er næsten alle tilbage på pinden efter den dejlige sommer. Vi er friske og klar.

Knæholdene med Maria og Thomas

er klar til at modtage deltagere. Skiskader fra sidste vinters tur på bjerget, knæskaden fra løbeturen i klitterne eller på boldbanen i foråret og sommeren skal genoptrænes og gøre jer klar til at genoptage de aktiviteter som I synes er sjove og dejlige at lave.
Hvis ikke træningen er nok kan det være at der er behov for ekstra støtte form af en knæbandage fra Bauerfeind. Spørg fysioterapeuten eller kik ind på klinikken og se vores udbud af kvalitetsknæbandager.

Akkreditering efter Den Danske Kvalitetsmodel

Frederiksbjerg Fysioterapi skal akkrediteres efter den danske kvalitetsmodel inden for sundhedsområdet. Det skal ske den 21. december 2019. Det er derfor at vi i denne uge, uge 38 gennemfører en spørgeskemaundersøgelse, som vi håber I vil deltage aktivt i. Der kommer også andre nye tiltag, bl.a. opstramning på hygiejne i træningssalene når vi laver Pilates, Reformer pilates og når der trænes i maskinerne på klinikken. Der vil komme opslag op om dette. Forbedrede hygiejneregler er til glæde og gavn for alle 🙂 . Vi (fysioterapeuterne) er også blevet pålagt øgede krav til journalføring, korrespondence med lægerne og opfølgning m.m.m. Derfor får I spørgeskemaer og spørgsmål om nuværende status. Også selvom I måske er kommet på klinikken i mange år. Vi synes selv at vi har godt styr på både journaler og datasikkerhed men kravene ovenfra er bare noget vi må indordne os under.

GLAiD træning kan give opblussen smerter i hofter og knæ.

Ny forskning: Opblussen af smerte er almindeligt. Ny forskning viser, at 1 ud af 3 patienter med knæartrose og 1 ud af 5 patienter med hofteartrose oplever en opblussen af smerte når de indgår i en aktivitet, der involverer at rejse og sætte sig gentagende gange.
Når man som klinik introducerer træning til patienter med knæ- eller hofteartrose er det relevant på forhånd at vide, at mange vil opleve en harmløs opblussen af smerte, men også at denne opblussen vil blive mindre over tid, hvis patienten støttes i at fortsætte sin træning.
Forskningsartiklen er udarbejdet på baggrund af data fra GLA:D®-registret .

Læs resume af artiklen her.

Anodyne HoldningsT-shirt og BH.

Anodyne 2 Vi oplever at mange af vores patienter er rigtig glade for vores Anodyne holdningskorrigerende T-shirt eller BH. Så hvis du har et problem med nakken eller ryggen som helt eller delvis skyldes dårlig eller uhensigtsmæssig holdning kunne en Anodyne T-sirt eller bh måske være en del af løsningen for dig.

Spørg i receptionen eller spørg din fysioterapeut. Anodyne 3

 

2015 © Copyright - Frederiksbjerg Fysioterapi Design Kvasi Concepts

Telefonnummer        +45 8619 2511