Hej igen 🙂

Så er efteråret over os. Det er skolernes efterårsferie i næste uge og der er gang i bevægelses arrangementer i hele Danmark med DR og idrætsorganisationerne som igangsættere. Motion og fysisk aktivitet er vigtigt for at vi har et god helbred og hos Frederiksbjerg Fysioterapi har vi tilbud inden for genoptræning, vedligeholdende træning og rask træning. Så det er bare med at komme op på hesten og komme i gang.

I oktober og november kan du invitere en ven/veninde med til Reformer Pilates eller Matwork og få refunderet et klip på dit klippekort. Se mere HER.

Men der sker flere ting på Frederiksbjerg Fysioterapi

  • Efterfødselsreformer
  • Reformer Pilates og Søndagsevents
  • Børnebehandling og babytummel
  • Nyt GLAiD forløb (Godt Liv med Artrose i Danmark)
  • Knæhold
  • Velværemassage
  • Bassintræning
  • Regler for afbud

Efterfødselsreformer. Kom i form efter fødslen
Reformer Pilates er en fantastisk træningsform både som almindelig træning, som genoptræning og også som træning efter fødslen. Jane har efterfødselshold om fredagen hvor mor og baby kan komme afsted og træne sammen. Der er plads til barnevogne i forhallen hvis baby sover. Ellers kan baby være med i salen. Det er typisk et forløb på 8 x. Nogen gange er det hele mødregruppen som tilmelder sig samlet og så hygger sig efterfølgende 🙂 .

Reformer pilates
Reformer Pilates rask træning er godt i gang igen. BOOK on-line.
Vi kører nu igen med fulde hold til alle Reformer Pilateshold. God stemning og koncentreret aktivitetsniveau. Dvs. både hold med fys. instruktører og de hold hvor der er eksterne instruktører.

Søndagsevents
Vi laver Søndagsevents indenfor Reformer pilates, Matwork Pilates og barretræning m.m.  Se opslag på klinikken og i træningssalene og Se mere HER

Børnebehandling og Babytummel
Maria har godt gang i babyerne (og forældrene). Der bliver givet råd og vejledning omkring motorisk udvikling og tumlet meget på Babytummelholdene. Se mere her på siden Aarhus Børnefysioterapi

Glad træning til hofter og knæ.
Vi fortsætter med vores populære tilbud til patienter med Slidgigt i hofter og/eller knæ. Vi har lige startet et nyt hold. Nye hold starter igen efter nytår. Træningen ligger tirsdage og torsdage i 6 uger.

GLAiD træning kan give opblussen smerter i hofter og knæ.
Ny forskning: Opblussen af smerte er almindeligt. Ny forskning viser, at 1 ud af 3 patienter med knæartrose og 1 ud af 5 patienter med hofteartrose oplever en opblussen af smerte når de indgår i en aktivitet, der involverer at rejse og sætte sig gentagende gange.
Når man som klinik introducerer træning til patienter med knæ- eller hofteartrose er det relevant på forhånd at vide, at mange vil opleve en harmløs opblussen af smerte, men også at denne opblussen vil blive mindre over tid, hvis patienten støttes i at fortsætte sin træning.
Forskningsartiklen er udarbejdet på baggrund af data fra GLA:D®-registret .
Læs resume af artiklen her.

Knæhold
Vi har også andre hold for personer med ondt i knæene. Genoptræning efter overbelastningsskader i knæet, meniskskader, korsbåndsskader, løberknæ og andre skader i benene. Her arbejder vi med meget individuelle træningsprogrammer med løbende progression så du hele tiden udvikler dig.

Velværemassage
Du har stadig mulighed for at få massage, enten som en del af behandlingsforløbet eller som en forkælelse til dig selv.
Vores massør Malene er fysioterapeutstuderende.

Bassintræning.
Vi afvikler bassintræning på Marselisborg centret. Basintræning er voldsomt populært, hvilket betyder at der kan være ventetid på at komme på vores hold. Ofte kan man dog komme med på afbud når andre deltagere er forhindret. Ring til klinikken og hør hvad der er af muligheder.

Regler for afbud.
Regler for afbud og udeblivelse. HUSK at melde afbud hvis ikke du kan komme, gerne så tidligt som muligt. En anden patient kan ofte få glæde af din aflyste tid, hvis vi får det oplyst i god tid.

·       Afbud til behandling senest samme dag inden kl. 9.00. Ved for sent afbud eller udeblivelse er vi berettiget til at opkræve et gebyr på kr. 297,40.
·       Afbud til holdtræning og bassintræning meddeles ligeledes senest samme dag kl. 9.00. Ved for sent afbud kan her pålægges et gebyr på kr. 125,00

Produkter
Bauerfeind bandager til støtte af leddene under genoptræningen har vi stadig og ligeledes holdningskorrigerende T-shirts og sports-bh, Formthoticssåler og andre hjælpemidler.

 

2015 © Copyright - Frederiksbjerg Fysioterapi Design Kvasi Concepts

Telefonnummer        +45 8619 2511