Frederiksbjerg Fysioterapi Reformer beskrivelse af hold.

Fysio Reformer Pilates:
Introhold.

1 times introduktion til Reformeren sammen med fysioterapeut. Det rette hold for dig, der ikke tidligere har trænet i Reformeren, og som heller ikke tidligere har dyrket pilates. Der gives en grundig gennemgang af Reformeren og dens funktioner og sikkerheden i bænken. Vi indstiller bænken til dig og dine mål og der trænes i 45 min. Du opnår en grundig introduktion til træningen med enkle men effektive øvelser.

Hvis der skal tages hensyn til skader eller andre fysiske problemstillinger tages der hånd om dette og træningen indrettes herefter.

 

Fysio Reformer Pilates:
Hensyntagende Reformer træning.

Dette er holdet til dig som har været nogle gange på Fysio Reformer Introhold (1-3 gange) eller til dig som har brug for at man tager hensyn til en skade eller andet.

Her trænes der 55 min med et program der kommer omkring hele kroppen. Det er grundtræning på Reformeren med grundlæggende Pilates øvelser.

Efterhånden som du bliver fortrolig med Reformer bænken og de grundlæggende elementer og øvelser, udvider vi teknikken og arbejder med opbygning af din styrke og udholdenhed, med særlig fokus på muskulaturen i ryg og maveregionen.

Resultaterne kan både mærkes og ses, allerede efter få ganges træning

 

Fysio Reformer Pilates:
Fysio Reformer Træningshold.

På dette hold er tempoet højere end på Hensyntagende Reformer holdet. Du har et grundlæggende kendskab til Pilates øvelser og der vil være en større variation i øvelserne. Vi vil også bruge redskaber som Pilates ringen, Redondobold og elastikker.

 

Fysio Reformer Pilates:
Efterfødselshold.

Holdet henvender sig til dig, som vil i form efter fødslen. Bækkenbunden har under graviditeten været udsat for stor belastning, så det er vigtigt at gå i gang med bækkenbundstræningen for at forebygge vandladningsproblemer og nedsunken underlivsorganer.

Træningen hjælper dig med at genopbygge din krop indefra og ud. Pilates efterfødselstræning er særdeles velegnet til dig, der hurtigt og effektivt vil i god og stærk form igen.
De små guldklumper er naturligvis velkomne, og der er masser af plads til barnevogne i gården.

Hvis ikke du har haft komplikationer efter fødslen, kan du starte træningen 6 uger efter fødslen.

 

Reformer træning:
Introhold:

Dette hold er for dig som gerne vil træne Reformer Pilates men ikke har kendskab til Reformeren eller Pilates. Reformeren og dens funktioner gennemgås – du lærer den at kende samt sikkerheden omkring bænken. Du introduceres til de første øvelser. Vi arbejder med de grundlæggende Pilates reformer øvelser.

Øvelserne er nemme og enkle at udføre, men stadig effektive, og du går hjem og kan mærke, at du har trænet. Kendskab til de grundlæggende pilatesøvelser på måtte er en fordel

 

Reformer Træning:
Letøvede.

Letøvede Reformer Træning er til dig, der har trænet på reformer før eller deltaget på et af vores Introhold
Vi begynder at åbne mere op fra kernen og laver flere øvelser, der udfordre koordinering og balance. Vi bruger redskaber som bolde, vægtbolde og Pilates cirklen.

Efterhånden som du bliver fortrolig med Reformer bænken og de grundlæggende elementer og øvelser, udvider vi teknikken og arbejder med opbygning af din styrke og udholdenhed, med særlig fokus på muskulaturen i ryg og maveregionen. Uanset om du kommer lige fra Reformer Intro eller allerede er øvet i Reformer Programmet, vil du både blive støttet og udfordret på dette hold.

Resultaterne kan både mærkes og ses, allerede efter få ganges træning

 

Reformer Træning:
Øvede:

Holdet til dig der ønsker at få pulsen op og sved på panden. For dig der kender til Reformeren, eller til dig som er vant til at træne. Din styrke er på plads og din kropskerne er stabil og du er fortrolig med den grundlæggende teknik. Tempoet er højere end på Reformer Letøvede og øvelserne er mere udfordrende. Du får effektiv træning og sved på panden. På dette hold vil vi også bruge jumpboardet, som hjælper med at få pulsen op og der er mere fokus på styrke

Øvelserne falder dig naturligt og du er frisk på de nye udfordringer. Sværhedsgraden er øget og hvor vi arbejder målrettet med at forfine teknikken og med at øge effekten af øvelserne.

På Reformer Øvede holdet bliver din fleksibilitet og teknik udfordret maksimalt og dine resultater øges markant. Vi træner vi i lange og sammenhængende serier og din styrke og udholdenhed udfordres, pauser forekommer ikke.

Der bliver arbejdet igennem i alle øvelserne, det er tungt, varmt og sjovt.