Søren-Peder Aarvig

Fysioterapeut og medejer
Søren-Peder blev fysioterapeut i 1984 og har siden efter- og videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi (eksamen del A), manuel fysioterapi og MDT ((McKenzie) Cert. Exam MDT). I 2006 afsluttede han sin masteruddannelse i Rehabilitering, MSc. Rehabilitering. Han har desuden undervist i idrætsskadehåndtering under DGI og DIF.

Maria Schultz Jacobsen

Fysioterapeut
Maria er uddannet fysioterapeut fra 2007. Inden hun kom til Frederiksbjerg Fysioterapi arbejde hun bla. på Regionshospitalet i Silkeborg. Her har hun arbejdet meget med ortopædkirurgiske problemstillinger, bla. knæpatienter og knæhold, som hun har fortsat med herpå klinikken. Hun har efter- og videreuddannet sig indenfor muskuloskeletal fysioterapi, MDT (McKenzie-behandling) og idrætsfysioterapi.

Jane Poulsen

Fysioterapeut
Jane er uddannet fysioterapeut fra 2005 og tog eksamen i MDT, Cert. Exam MDT i 2012. Hun har desuden videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi og er uddannet fysiopilates instruktør med mat pilates og bold pilates. Desuden varetager hun en del af klinikkens bassintræning i varmtvandsbassin på Marselisborg Centret.

Mads Thorsen

Fysioterapeut
Mads er uddannet i 2005. Inden sin ansættelse her arbejdede Mads hos Institut Thomey i Odense. Han har videreuddannet sig indenfor akupunktur og idrætsfysioterapi (eksamen del A) og træning. Udover fysioterapibehandling arbejder Mads bla. med biomekanisk løbestilsanalyse, bikefit og TRX-træning.

Line Baunsgaard

Fysioterapeut
Line er uddannet i 2005. Line har specialiseret sig indenfor bækkenbundsbehandling og træning, og er uddannet fysiopilates instruktør. Line varetager desuden en stor del af klinikkens hjemmebehandlinger, træning i varmtvands bassin og Pilates

Thomas Thoustrup

Fysioterapeut
Thomas blev fysioterapeut i 2002 og har de seneste år videreuddannet sig indenfor det Muskuloskeletale område. Han arbejder med special udredning af komplekse problemstillinger indenfor det muskuloskeletale område. Tidligere har han været ansat påKlinik for Fysioterapi i Horsens

Dorte Søndergaard

Fysioterapeut
Dorte er uddannet i 1995 og har videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi, muskuloskeletal fysioterapi (hovedpine og kæbeproblematikker), fysiopilates og varmtvandstræning. Dorte var i en årrække tilknyttet SK Århus som håndboldfysioterapeut.

Bo Juncker

Fysioterapeut og medejer
Bo er uddannet i 1994. Bo har videreuddannet sig indenfor de muskuloskeletale- og idrætsfysioterapeutiske områder. Bo behandler også med akupunktur og underviser i styrketræning på stor bold. Han er desuden tilknyttet Team Danmark som fysioterapeut. Bo er udvikler af vippebrættet Wobblesmart.

Claus Østerbye

Fysioterapeut

Annette Brügger

Administrativ leder

Aida Sanchez

Sekretær

Leah

Massør

Mikkel Tai Bisgaard

Fysioterapeut